Musketstraat 15
2200 Herentals , Belgiƫ

Voor verhuizen zonder zorgen!

Contacteer ons vandaag nog.

Contact

Vlotte service voor verhuizingen

AS Verhuizingen - VerhuizingenVerhuist u binnenkort van uw oude woning naar uw nieuwe thuis? Of verhuist uw onderneming naar een nieuwe bedrijfslocatie? Reken op AS Verhuizingen voor al uw kleine of grote verhuizingen in Herentals, Grobbendonk, Turnhout, Limburg en Lier. 

Vertrouw op onze zorgvuldige aanpak

Gaat u voor een all-in service met het monteren en demonteren van uw meubilair inbegrepen? Of wenst u enkel een beroep te doen op ons verhuisteam voor het transport van uw spullen? Bij AS Verhuizingen is alles bespreekbaar. Voor elke verhuizing hanteren we steeds een transparante en klantvriendelijke aanpak. Bekijk hieronder even onze verschillende opties en contacteer ons via de contactpagina om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen.

Optie 1

Bij optie 1 wordt uw verhuis in orde gebracht door twee enthousiaste werknemers van AS Verhuizingen. Hiervoor werken we met een vaste prijs voor de eerste 3 uur en een extra vergoeding voor elk uur daaropvolgend. Is er een ladderlift nodig? Ook dit kunnen wij in orde brengen tegen een meerprijs. Bij optie 1 dient u zelf nog twee werkkrachten te voorzien.

Optie 2

Bij optie 2 kunt u rekenen op drie werknemers van AS Verhuizingen. Hiervoor werken we met een vaste prijs voor de eerste 3 uur en een extra vergoeding voor elk uur daaropvolgend. Net zoals bij optie 1, kunnen we zeker instaan voor een ladderlift tegen een meerprijs. Bij optie 2 dient u zelf nog één werkkracht te voorzien.

Optie 3

Indien u kiest voor optie 3 verzorgt een verhuisteam van vier medewerkers uw volledige verhuizing. U dient zelf geen werkkrachten meer te voorzien. Net zoals bij optie 1 en 2 werken we ook hier met een vaste prijs voor de eerste 3 uur en een extra vergoeding voor elk uur daaropvolgend. Is er een ladderlift nodig? Dit kunnen wij voorzien tegen een meerprijs.

Graag meer info over onze werkwijze voor verhuizingen? Contacteer onze verhuisfirma in Herentals vrijblijvend voor bijkomende inlichtingen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het goedkoop leegmaken van woningen.