Musketstraat 15
2200 Herentals , Belgiƫ

Voor verhuizen zonder zorgen!

Contacteer ons vandaag nog.

Contact

Monteren en demonteren van uw meubilair

AS Verhuizingen -Monteren-%26-demonterenBij een verhuis komt vaak meer kijken dan gedacht. Van het inpakken en demonteren van uw meubilair in uw oude woning tot het opnieuw monteren van uw spullen in uw nieuwe woning. Zelf geen tijd om dit onderdeel van de verhuis in orde te brengen? Besteed het monteren en demonteren van uw meubilair in Herentals, de Kempen, Grobbendonk, Turnhout, Limburg en Lier uit aan het professioneel team van AS Verhuizingen.

Snelle service dankzij onze jarenlange ervaring

Met heel wat technisch inzicht en een vakkundige techniek die we tot in de puntjes beheersen, halen we uw meubilair in een oogwenk uit elkaar en zorgen we voor een prima montage van uw meubels in uw nieuwe woonst. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw meubilair en mag u verzekerd zijn van een punctuele dienstverlening. Uw spullen behandelen we dan ook met de grootste zorgvuldigheid.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heeft u een verhuis voor de boeg en wenst u hiervoor ons verhuisteam in te schakelen? Breng ons op de hoogte van uw plannen en laat het ons weten indien u gebruik wilt maken van onze demontage- en montagedienst tegen een extra vergoeding. Wel vragen we om ten laatste de dag voordien ons te informeren over het aantal en het type van meubelstukken die dienen gedemonteerd en gemonteerd te worden. Op deze manier kunnen we u de beste service garanderen.

Graag een offerte voor het monteren en demonteren van uw meubilair? Neem dan zeker even contact op met AS Verhuizingen in Herentals.