Musketstraat 15
2200 Herentals , Belgiƫ

Voor verhuizen zonder zorgen!

Contacteer ons vandaag nog.

Contact

7/7 en 24/24 bereikbaar voor klein transport

AS Verhuizingen - Klein-transportNiet enkel voor verhuizingen, maar ook voor klein transport in regio Herentals, de Kempen, Grobbendonk, Turnhout, Limburg en Lier kunt u zich beroepen op de uitstekende service van AS Verhuizingen. We garanderen een stipte ophaling en levering van al uw goederen.

Oplossing op maat

Wenst u enkele goederen te laten vervoeren of bent u op zoek naar een express koerierdienst? Dan kan het flexibel en ervaren team van AS Verhuizingen u zeker helpen. Met een maximum laadvermogen van 5000 kg stellen wij onze voertuigen met chauffeur graag ter beschikking voor kleine spullen en meubilair. Opmerking: het vervoer van gevaarlijke stoffen (ADR) behoort niet ons dienstenpakket.

Uw logistieke partner

Net zoals bij onze verhuisdiensten, gaan we steeds nauwgezet te werk. Het laden en lossen van uw goederen verloopt dan ook heel zorgvuldig en op een voorzichtige manier. Zo garanderen we u een vlotte service waarop u kunt vertrouwen.

Graag meer informatie over onze dienstverlening voor klein transport? Neem dan vandaag nog contact op met AS Verhuizingen in Herentals voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend voorstel.